Pergole Atlas support

Sistemele de pergole din aluminiu sunt utilizate în spații profesionale sau rezidențiale.

tento Express

Pergole rezidentiale Atlas

Sistemele de pergole din aluminiu sunt utilizate în spații profesionale sau rezidențiale, luând în considerare atât gradul de dificultate la instalare, cât și standardele de planificare urbană.

Sistemele suspendate de pergole retractabile SUNRAIN reprezintă soluția pentru zonele unde alte tipuri de susținere (ex. coloane, stâlpi) sunt imposibil de instalat. Fiind construcții de tip aerian acestea respectă restricțiile standardelor de planificare urbană.

Atlas

Functionalitate

Funcționarea acestor sisteme  este similară cu cea a sistemelor suspendate, însă se comportă ca un acoperiș, oferind protecție pentru diversele stări climatice, fără constrângeri semnificative. 

Sistemul de sprijin / susținere variază în funcție de particularitățile zonei de instalare și de nevoile clienților. Opțiunile pentru sistemul de susținere includ variantele cu: tije de inox filetate, tubulatură în secțiune transversală pătrată sau console suspendate.

tento Express

Confortul dorit la pret avantajos

Prețurile pot varia chiar și la valori sub cele corespunzătoare structurilor de tip coloane, având în vedere că sistemul dumneavoastră de pergole suspendate este simplu și nu intervine cu schimbări radicale în structura pergolei statice.

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button