Pergole atlas

Sistemele de pergole retractabile

tento Express

Pergole retractabile Atlas

Sistemele de pergole retractabile, odată cu tehnologiile de ultimă generație, evoluează de la an la an, prin testare și un control al calității excepțional. Pergolele metalice au ca „strămoș” clasicele copertine obținute din diferite materiale nemetalice. 

Principalul avantaj al pergolelor metalice este că greutatea acestora este susținută și distribuită uniform pe cadrul de Aluminiu. Ca și acoperire, se folosește un tip special de prelată, cu 3 straturi.

Atlas

Sistemul de pergolă

Reprezintă o concepție simplă, dar cu o construcție și cu o procedură de instalare complexă. Constă într-o bază suport (profil), o bară frontală și căi de ghidare care formează „scheletul” părții superioare a pergolei, în tandem cu prelata în 3 straturi, oferind o acoperire a terasei de o calitate net superioară.

Sarcina este transmisă din partea superioară a pergolei către podea prin intermediul unui sistem de scurgere a apei care funcționează și pe post de susținere a pergolei. Alegerea locului în care este evacuată apa este la dispoziția clientului, astfel evitând scurgerea apei prin partea frontală a pergolei, direct pe podea.

 

tento Express

Confortul dorit

Sistemele de pergole din aluminiu retractabile automat pot fi combinate cu sisteme de sticlă pivotante și ecrane tip PVC pentru protecția și mai mare a spațiului acoperit.

Există posibilitatea integrării sistemelor de încălzire tip infra-roșu sau de răcire prin aer condiționat, pentru stabilirea unui confort unic.

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button