Care sunt cele mai apreciate modele de pergole retractabile?

Daca ai cautat cel putin o data solutii noi pentru reamenajarea terasei tale, cu siguranta ai auzit de pergolele retractabile si de cat de apreciate sunt. In cazul in care inca nu le-ai inclus in proiectul tau, trebuie sa stii ca reprezinta cea mai eficienta solutie de acoperire si umbrire deoarece raspund in acelasi timp mai multor nevoi: Nevoia de acoperire, dar si de spatiu liber in acelasi timp, nevoia de protectie eficienta, dar si design elegant totodata, nevoia de rezistenta, dar in acelasi timp si o intretinere usoara. Vestea buna este ca in oferta noastra se regasesc pergole retractabile ce reusesc sa impresioneze chiar si cei mai pretentiosi clienti, iar acestea se numara printre cele mai apreciate modele:

Pergole retractabile bioclimatice

Pergolele bioclimatice reprezinta unul dintre cele mai apreciate modele de pergola retractabile. Acestea au acoperisul prevazut cu lamele retractabile din aluminiu, ce permit inchiderea sau deschiderea terasei in functie de nevoi sau conditii meteorologice.

Spre deosebire de alte modele de pergole, acestea reusesc sa imbine perfect designul impresionant cu functionalitatea. Tocmai de aceea, sunt ideale pentru cladirile moderne, situate in zone exclusiviste.

Pergolele retractabile bioclimatice pot fi montate in mai multe variante precum: Prinse de un perete de sprijin, cu structura independenta de cladiri, prinse de un perete de sprijin, dar fara stalpi de sustinere in fata.

Pergole retractabile cu membrana PVC

Acestea sunt cele mai populare si apreciate modele de pergole retractabile si sunt potrivite atat pentru terasele rezidentiale, cat si pentru proiectele din domeniul Horeca. Te intrebi de ce sunt atat de apreciate? In primul rand, au o structura usoara din aluminiu, iar acoperisul retractabile are membrana PVC. Ei bine, motivele nu se opresc aici:

  • Structura si acoperisul sunt realizate din materiale usoare, dar foarte rezistente in timp;
  • Datorita detaliilor modern, se potrivesc perfect oricarei cladiri, indiferent de arhitectura acestora. In plus, se pot personaliza in functie de nevoi si preferinte;
  • Sunt, de asemenea, foarte usor de intretinut.

Pergole retractabile Atlas Curved

Acest model de pergola iese rapid in evidenta prin forma curbata a cailor de rulare. Datorita curburii profilelor, acest model de pergola creeaza senzatia unui spatiu mult mai incapator. In schimb, spre deosebire de cele cu membrana PVC care se potrivesc si teraselor rezidentiale, modelul Atlas Curved este special gandit pentru industria Horeca.

Asadar, atunci cand urmeaza sa reamenajezi o terasa, trebuie sa stii ca cea mai buna investitie este reprezentata de pergolele rezistente in timp. Acesta este, de departe, cel mai important factor de decizie. Daca inca nu stii ce solutie este mai potrivita pentru proiectul tau, contacteaza-ne. Iti vom oferi consultanta de specialitate, astfel incat decizia luata de tine sa respecte doua dintre cele mai importante aspecte: Functionalitatea si design-ul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CERE OFERTA ACUM

Suntem aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale!
Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button