De ce sa alegi sprecialistii Tentoexpress pentru acoperirea terasei cu pergole retractabile?

Noi suntem Tentoexpress, o companie infiintata in anul 1974 in Salonic, ce are ca principal obiectiv fabricarea si instalarea unei game variate de pergole. In prezent, notorietatea de care se bucura compania se datoreaza, in totalitate, calitatii de exceptie a produselor fabricate si nu in ultimul rand, consultantei de specialitate pe care echipa Tentoexpress o ofera fiecarui client.

Atunci cand incepi un proiect de acoperire sau inchidere terasa, cu siguranta iti doresti sa lucrezi cu cei mai buni specialisti in domeniu si sa te bucuri de rezultate cu adevarat frumoase. Acesta este si obiectivul nostru: sa iti oferim solutii care sa te determine sa spui: ”Am facut cea mai buna alegere!”.

De ce sa alegi pergole retractabile de la Tentoexpress

  • Dispunem de o gama variata de modele

Iti punem la dispozitie o gama variata de modele si culori in materie de pergole retractabile, care sa corespunda perfect nevoilor si preferintelor tale. Poti opta atat pentru pergole care se prind de un perete de sprijin, cat si pentru modele cu structura independenta. Pozitionarea lamelelor de aluminiu sau a stalpilor se pot personaliza in functie de dorintele tale.

  • Iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o diversitate de accesorii pentru pergole

Pergolele retractabile pot fi personalizate cu o multime de accesorii care te vor ajuta sa imbunatatesti atmosfera de pe terasa si sa creezi spatiul optim pentru relaxare. Sisteme de incalzire sau de iluminare LED? Alege-le pe amandoua si bucura-te impreuna cu cei dragi de o terasa pregatit pentru orice anotimp si conditii meteorologice.

  • Tu alegi modul de actionare a pergolelor retractabile

 Pergolele retractabile de la Tentoexpress pot fi actionate atat manual, cat si automat, printr-o simpla apasare de buton. Daca optezi pentru automatizare, le poti inchide sau deschide prin intermediul telecomenzii. Aceasta functie este mult mai rapida si mai comoda, spre deosebire de o pergola manuala. In plus, pe langa controlul prin telecomanda, poti beneficial si de o aplicatie mobila specifica, care sa iti permita actionarea sistemelor direct din telefonul mobil.

  • Folosim doar materiale premium

Folosim doar materiale premium pentru fabricarea pergolelor. In felul acesta, oferim fiecarui client rezistenta garantata.

Cu ajutorul unei Structuri rezistente din aluminiu, lamelele rotative si accesoriile potrivite, pergolele retractabile vor transforma terasa ta intr-un spatiu cu o atmosfera de vis.

Te-ai gandit deja la un plan pentru terasa ta? Stii ce iti doresti? Haide sa discutam si sa construim impreuna terasa mult visata. In cazul in care nu stii ce model de pergola este potrivit nevoilor tale sau structurii arhitecturale, iti oferim inclusiv consultanta de specialitate. Noi venim cu experienta, tu te alaturi cu imaginatia, iar impreuna ne vom bucura de un rezultat demn de apreciat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CERE OFERTA ACUM

Suntem aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale!
Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button