Ghid pentru alegerea pergolelor potrivite spatiului tau

Cu totii stim cat de placut si sanatos este sa ne bucuram de soare si cata energie ne pot oferi cateva ore in afara celor patru pereti ai locuintei.

Pergolele retractabile reprezinta o etapa importanta a amenajarii terasei mult visate si contribuie

semnificativ la crearea confortului optim.

Cand vine vorba de amenajarea terasei, nu exista o limitare creativa, insa cu siguranta iti doresti sa obtii un rezultat placut din punct de vedere vizual, iar pentru asta trebuie sa cunosti cateva reguli. In articolul de azi vom discuta despre cum sa alegi pergole potrivite spatiului tau.

Cum alegi pergola potrivita spatiului tau?

Inainte de toate, recomandarea noastra este sa optezi pentru o pergola retractabila. In cazul in care nu cunosti conceptul, pergola retractabila reprezinta o solutie de acoperire si umbrire pentru spatiile deschise, realizata dintr-o structura de aluminiu si acoperis cu membrana PVC sau lamele de aluminiu.

Datorita acoperisului mobil, poti inchide sau deschide tesara oricand doreti, in functie de nevoile tale sau de vreme de afara. In felul acesta, beneficiezi de protectie solara, aerisire optima si rezistenta in timp.

O pergola retractabila va reprezenta intotdeauna o investitite inteligenta si de durata, datorita materialelor premium din care este fabricata.

  • Alege pergola potrivita in functie de dimensiunea terasei

Fiecare tip de pergola vine la pachet cu o serie de specificatii tehnice pe care fiecare executant trebuie sa le ia in calcul.

Este important sa se tina cont de dimensiunea terasei pentru alegerea deschiderii pe care pergola trebuie sa o aiba. Deschiderea este reprezentata de acoperisul retractabil. In cazul teraselor de dimensiuni mari, este posibil sa fie nevoie de mai multe pergole alipite.

Cu toate acestea, nicio provocare nu este imposibil de realizat. Specialistii nostri vor gasi intotdeauna solutii optime chiar si pentru cele mai complexe proiecte.

  • Alege pergola potrivita in functie de modul in care este amplasata terasa

Fiecare terasa este unica. Vom gasi varianta potrivita indiferent ca este construita in prelungirea casei, este independenta sau nu dispune de niciun perete de sprijin.

  • Alege pergola potrivita in functie de arhitectura cladirii

Suntem atenti intotdeauna la nevoile clientilor. Tocmai de aceea, stim ca in urma montarii pergolelor, iti doresti sa obtii un spatiu perfect, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al design-ului.

Aspectul pergolei este cel care va ajuta terasa sa se integreze perfect in design-ul arhitectural al spatiului.

Pe langa cele mentionate, mai sunt o multime de alte aspecte tehnice de care specialistii nostri tin cont atunci cand iti recomanda sau monteaza o pergola retractabila.

Pentru a ne asigura ca beneficiezi de un rezultat pe masura asteptarilor tale, pe langa produsele premium si consultanta de specialitate, iti oferim si montaj profesional.

Iti punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca impreuna sa putem obtine acea terasa care te reprezinta in totalitate!

Contacteaza-ne acum si hai sa incepem configurarea terasei visurilor tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CERE OFERTA ACUM

Suntem aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale!
Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button