PERGOLE BIOCLIMATICE

O alegere mai mult decat inspirata

Tento Express

Pergole bioclimatice

Pergolele bioclimatice reprezinta combinatia perfecta intre tehnologia de ultima ora si designul distins. In plus, este o alegere inspirata atat pentru case, cat si pentru restaurante si terase.

Acoperirea terasei este cel mai important pas pe care il poti face spre obtinerea unui spatiu ideal pentru relaxare. Astfel, te poti bucura de utilitatea acesteia in orice anotimp.  

Pergole bioclimatice, personalizate in functie de nevoile tale

Daca ai in plan sa iti acoperi terasa, dar nu stii ce pergola ti se potriveste, alege cu incredere pergole bioclimatice, personalizate in functie de nevoile tale. Aoperisul pergolelor bioclimatice este realizat din aluminiu extrem de rezistent si poate fi controlat electric, cu un smartphone sau o telecomanda. Pergolele bioclimatice repezinta solutia pe termen lung. Lamelele care se retrag si se rotesc, iti permit sa controlezi lumina de pe terasa printr-o simpla apasare de buton. Ori de cate ori iti doresti sa te bucuri de zilele frumoase, poti retracta lamelele pentru a face loc razelor blande de soare. Pe de alta parte, vara, cand temperaturile sunt mult prea ridicate, le poti inchide complet si astfel, vei beneficia de protectie UV garantata, dar si de 100% impermeabilitate.

TentoExpress

calitate ridicata a constructiei

rezistenta ridicata la coroziune

Proiectare si montaj pergole bioclimatice

Folosim doar materiale de calitate premium pentru realizarea pergolelor bioclimatice. Montajul se va realiza conform unui proiect bine stabilit, iar durata executiei variaza in functie de complexitatea proiectului.

Daca iti doresti o solutie inovativa pentru acoperirea terasei, in mod cert trebuie sa optezi pentru pergole bioclimatice, complet automatizate, ce pot fi controlate inclusiv de la distanta.

Dotari pergole bioclimatice

Solicita acum parerea specialistilor nostri

Solicita acum parerea specialistilor nostri pentru a alege modelul potrivit nevoilor tale. Daca nu stii ce model de pergola se potriveste spatiului tau, echipa noastra de specialisti te ajuta sa iei cele mai bune decizii, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si din punct de vedere al design-ului.
Povesteste-te mai multe despre proiectul tau, iar noi revenim cu o oferta personalizata de pret.

Dotari Pergole bioclimatice

01

Senzor de ploaie

Care este montat standard pentru toate pergolele furnizate. Acest senzorul îți oferă liniștea sufletească de a ști că ploaia nu vă va întrerupe niciodată seara, deoarece lamelele se vor închide automat.

02

Senzorul de vânt

Permite pergolei să decidă când ar trebui să deschidă lamelele, astfel încât să nu sufere daune din cauza vântului intens.

03

Senzorul de zapada

Permite pergolei să decidă când ar trebui să se deschidă lamelele, astfel încât să nu sufere nicio deteriorare din cauza ninsorilor intense.

04

Senzorul de mișcare

Vă permite să utilizați încălzirea doar atunci când pergola este în uz, evitând astfel cheltuielile inutile de energie protejând în același timp mediul înconjurător.

Pergola bioclimatica

accesorii

Are o gama larga de accesorii pentru a va face mai placuta utilizarea:

Benzi LED (RGB):

Menite să creeze atmosfera care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de viață. Acestea vă permit să creați culoarea preferată.

Proiectoare montate:

Vă permit să obțineți iluminatul necesar întâlnirilor de seară cu familia și prietenii.

Încalzire

Tehnologia inovatoare a panoului de încălzire în infraroșu oferă o căldură foarte confortabilă. Aceste radiatoare sunt ideale pentru locurile unde încălzirea permanentă este necesară, de exemplu, în grădinile de iarnă sau pergole și terase pentru restaurante și baruri. Aceste radiatoare oferă o garanție de 5 ani, nu au nevoie de întreținere și acestea sunt proiectate și fabricate pentru a dura mai mulți ani.

Control prin smartphone

Control total, asupra tuturor mecanismelor pergolei prin conexiunea WIFI. Puteți acționa motorul, porni luminile sau activa încălzirea, indiferent dacă sunteți acasă sau nu. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a crea setări personalizate și activare la ore prestabilite.

Pergole bioclimatice

TENTOEXPRESS
Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button