pergole retractabile terase

Pergolele retractabile sunt cunoscute si sub denumirea de acoperisuri retractabile si au rolul de a asigura protectie impotriva razelor de soare, impermeabilitate, durabilitate si stabilitate in timp.  Acestea sunt potrivite inclusiv pentru suprafete mari de exterior, adaptabile celor patru anotimpuri.

Pe langa rolul functional, pergolelor retractabile joaca un rol esential si din punct de vedere al design-ului. Asigura o ambianta placuta, un design modern, ce ofera confortul optim indiferent de anotimp.

PERGOLE BIOCLIMATICE

Pergola bioclimatica asigura un design modern care vă invită să folosiți spații care până acum erau folosite doar primăvara și vara.

PERGOLE ATLAS

Sistemele de pergole retractabile

PERGOLE ATLAS DUO

Sistem de pergola in 2 ape, ideala pentru domeniul horeca.

PERGOLE ATLAS CURVED

Se diferentiaza prin forma curbata a cailor de rulare.

PERGOLE ATLAS SUPPORT

Sistemele de pergole din aluminiu sunt utilizate în spații profesionale sau rezidențiale.

TIPURI DE STRUCTURI

STRUCTURA ATLAS KARRE

STRUCTURA ATLAS OVAL STANDARD

Pergole Tentoexpress

Pergole Terase de calitate premium ce indeplinesc cele mai importante caracteristici:

Pe langa toate caracteristicile mentionate anterior, este important sa iei in calcul si urmatoarele aspecte:

Pergole retractabile la preturi avantajoase

Pergole bioclimatice retractabile

Pergolele bioclimatice retractabile reprezinta combinatia perfecta intre tehnologia de ultima ora si designul distins. In plus, este o alegere inspirata atat pentru case, cat si pentru restaurante si terase.

Pergole retractabile Atlas

Pergolele retractabile Atlas au rolul de a oferi protectie impotriva soarelui si a ploii. Pe langa acest aspect esential, pergolele retractabile Atlas joaca un rol esential si din punct de vedere estetic.

Pergole retractabile Atlas Duo

Pergolele retractabile Atlas Duo sunt ideale pentru domeniul HORECA. Datorita sistemului in 2 ape, confera rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant. Pentru rezistenta garantata, sunt montate pe structuri din otel.  

Pergole retractabile Curved

Pergolele retractabile Curved se diferentiaza prin design-ul spectaculos si pot fi realizate conform stilului arhitectural specific locatiei. Datorita curburii profilelor, pergolele Curved creeaza senzatia unui spatiu mult mai incapator.

Pergole retractabile Support

Pergolele retractabile Support sunt realizate din aluminiu, ideale pentru spatiile profesionale si rezidentiale. Datorita protectiei pe care o ofera impotriva conditiilor metorologice nefavorabile, pergolele au aceleasi functionalitati ca un acoperis.

Punem la dispozitia clientilor o gama variata de tipuri de structuri pergole premium, ce se diferentiaza prin forma, dimensiune si design-ul profilelor din aluminiu.  Structurile pentru pergole se pot personaliza in functie de preferintele clientului.

Pergole retractabile – Potrivite pentru locatiile din domeniul HoReCa

Pergolele retractabile se potrivesc perfect spatiilor precum cafenele, restaurante si alte locatii din domeniul HoReCa. Ofera protectie garantata impotriva vremii capricioase: ploi, ninsori, vant, soare puternica, astfel incat clientii tai sa se bucure de confortul optim pentru a se relaxa. Totodata, asigura umbra necesara in zilele calduroase de vara. Sunt rezistente si ofera protectie, dar si un aer modern fiecarui spatiu.

Astfel, daca iti doresti sa oferi confortul maxim clientilor tai, pergola retractabila este solutia!

Pergolele retractabile au fost gandite, in special, pentru a fi montate pe terasele restaurantelor/cafenelelor sau pentru acoperirea piscinelor exterioare. Cu toate acestea, pergolele sunt potrivite inclusiv pentru spatiile rezidentiale, datorita posibilitatii de personalizare in functie de dimensiunile si nevoile clientilor.

Astfel, persoanele care doresc sa se bucure de propria terasa chiar si in anotmpul rece, pot opta pentru pergole retractabile.

Pergole cu sisteme de iluminat LED

Pergolele retractabile oferite de compania noastra pot fi achizitionate impreuna cu optiunea de iluminare LED. Intreaga instalatie electrica ce va alimenta matricea LED va fi proiectata de noi si adaptata nevoilor si cerintelor tale.  Instalatia ultramoderna functioneaza la o intensitate de 12V, astfel ca asigura economie si siguranta maxima. Totodata, materialele folosite sunt conforme standardelor CE. Terasa ta va capada un design modern ce va reusi sa impresioneze chiar si cei mai exigenti clienti!

Iti punem la dispozitie pergole retractabile la preturi avantajoase! La noi beneficiezi de cel mai avantajos raport calitate-pret.

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button