Casa Ghincea Events

CASA GHINCEA

Detalii despre restaurant

Exista doar cateva locatii in Romania care te vor impresiona cu adevarat prin design, servicii si preparate culinare. In aceasta categorie se afla si Restaurantul Casa Ghincea, cu preparate traditionale romanesti, dar si specifice Olteniei, retete unice, cu traditie, facute in casa. Un alt proiect de suflet asupra caruia ne-am pus amprenta.

Sunt o multime de imbunatatiri pe care le poti aduce unei astfel de locatii, asa ca noi am ales sa folosim sisteme de acoperire moderne cu accesorii elegante, dar in acelasi timp ne-am focusat atentia spre optimizarea spatiului si pe utilizarea acestuia chiar si in sezonul rece. Pentru a atinge toate aceste obiective, am folosit sistem de inchidere cu sticla glisanta.

Inchidere terasa cu sticla glisanta

Eleganta, simplitate si confort – Caracteristicile cheie ale unui spatiu cu adevarat impresionant. Pentru a obtine aceste rezultate, am optat pentru doua module independente, cu dimensiune de 8×4 metri:

Iti doresti si tu sa oferi localului tau imbunatatiri din punct de vedere estetic si functional? Ti-a atras atentia sistemul de pergola folosit in cadrul acestui proiect si vrei o oferta de pret? Ia legatura cu specialistii din cadrul companiei noastre.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button