La Samuelle

La Samuelle

Detalii despre proiect

Daca vrei sa petreci timp de calitate alaturi de persoanele dragi intr-un mediu prietenos, captivant si creativ, terasa La Samuelle te invita intr-o calatorie culinata in jurul lumii. Chiar si terasele de dimensiuni modeste pot beneficia de de design spectaculor si protectie eficienta impotriva schimbarilor meteo.

Terasa La Samuelle si-a dorit sa ofere clientilor confortul optim indiferent de anotimp, asa ca ne-au solicitat ajutorul, iar  noi nu am intarziat sa raspundem provocarii. Am facut schimb de idei si ne-am decis rapid asupra celei mai eficiente solutii – Pergola retractabila tip Atlas.

Pergola retractabila Atlas – Solutia ideala pentru terasa La Samuelle

Pergola retractabila Atlas poate fi adaptata cu usurinta oricarei tip de terasa si are capacitatea de a trasnforma un loc relativ banal intr-un spatiu cu totul inedit.

Pentru realizarea acestui proiect, specialistii Tentoexpress au instalat un modul ce poate fi actionat din telecomanda, cu dimensiunea de 7.2×4.4 metri:

Daca ai si tu o terasa pe care vrei sa o amenajezi, alaturi de noi iti poti gasi inspiratia! Contacteaza specialistii din cadrul companiei noastre si beneficiaza de consultanta de specialitate si o oferta de pret personalizata.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button