Oliveto by Caelia

OLIVETO BY CAELIA

Detalii despre restaurant

Oliveto by Caelia este acel restaurant care se bucura intotdeauna de aprecierea clientilor. Cu un concept nou in care gastronomia italiana se impleteste armonios cu influentele internationale, restaurantul Olivete te intampina de fiecare data cu o bogatie de arome si gusturi, totul intr-un cadru fresh si avangardist.

Avand in vedere ca dispune de o noua terasa de dimensiuni generoase, acoperita cu pergole retractabile, inchideri cu sisteme up&down automate, iluminare LED si sliding Harmony, locatia iese in evidenta mai mult ca niciodata.

Acoperisul retractabil si sistemul up&down au rolul de a oferi protectie in orice anotimp si de a atrage noi clienti, chiar si atunci cand conditiile meteo sunt nefavorabile.

Ce am realizat in cadrul proiectului

Pergola montata in cadrul proiectului Oliveto by Caelia este retractabila, de tip Atlas si se remarca usor prin eleganta si accesorii moderne.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, specialistii Tentoexpress au instalat doua module indepente, cu dimensiuni de 8.5×4,10 metri:

Iti doresti si tu un proiect la fel de complex si durabil? Contacteaza specialistii din cadrul companiei noastre pentru a obtine o oferta de pret.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button