Ramnicu Valcea Shopping City

Shopping City

Detalii despre Proiect

Shopping City este cel mai mare si mai important centru comercial din Ramnicu Valcea, cu peste 70 de spatii comerciale si o suprafata de 27.900 metri patrati.

Suntem mandri ca am luat parte la un proiect de o asemenea anvergura si am reusit sa aducem plus valoare atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Datorita pergolelor retractabile Atlas, cu design simplist si componente rezistente, complexul Shopping City din Ramnicu Valcea a devenit un punct de atractie principal pentru toti locuitorii orasului si nu numai.

Noua terasa a centrului comercial este acum acoperita cu pergole retractabile, accesorizate cu sistem de iluminare LED, iar clientii se pot bucura de un spatiu ideal pentru fumat in aer liber si totodata, de confort optim indiferent de anotimp. 

Astfel, provocarea de a amenaja terasa centrului comercial Shopping City din Ramnicu Valcea a fost acceptata si am reusit sa obtinem rezultate uimitoare cu ajutorul pergolelor retractabile Tentoexpress.

Pergola retractabila Atlas

Pergolele retractabile Atlas reprezinta eleganta absoluta si te ajuta sa obtii decorul perfect de care terasa ta are nevoie!

Pentru finalizarea proiectului din cadrul centrului comercial Shopping City Ramnicu Valcea, am folosit multa pasiunea, toata experienta vasta de care dispunem si cele mai calitative materiale:

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button