Reina Events

Reina Events

Detalii despre restaurant

Atunci cand iti doresti ca locatia ta sa fie remarcata usor, cauti solutii care sa te ajute sa iesi in evidenta. Cei de la Reina Events si-au dorit o terasa acoperita. Prin urmare, le-am prezentat solutiile, ne-am consultat in privinta variantelor pe care le putem pune in practica si impreuna, am reusit sa obtinem cel mai frumos rezultat cu ajutorul pergolelor retractabile de tip Atlas, personalizate cu sistem de iluminare LED.  Asa a luat nastere noul Reina Events, un local ce creeaza cadrul ideal pentru petreceri memorabile.

Reina Events a optat pentru terasa acoperita cu pergole retractabile Atlas

Inca de la inceputul proiectului ne-am focusat asupra identificarii unei solutii potrivite pentru a sustine cele mai primitoare evenimente in aer liber, cu o priveliste de vis.

Astfel, pentru atingerea obiectivului, specialistii Tentoexpress au instalat doua module independente, cu dimensiuni de 9×5.5 metri:

Proiectul a fost finalizat in anul 2021, iar de atunci, toti cei care isi doresc un eveniment memorabil, aleg Reina Events datorita cadrului perfect pe care il ofera.

Alatura-te si tu localurilor spectaculoase, opteaza pentru montarea unei pergole retractabile si lasa-te surprins de toate beneficiile pe care ti le ofera.

Contacteaza-ne si solicita o oferta de pret personalizata.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button