Restaurant Capricciosa

Restaurant Capricciosa

Detalii despre restaurant

Chiar si cele mai apreciate restaurante au nevoie de mici imbunatatiri. Capricciosa si-a dorit sa beneficieze de un nou design si totodata, sa asigure clientilor confortul de care au nevoie intr-o zi dedicata relaxarii.

Daca esti in cautarea unui loc in care sa te deconectezi de la activitatile zilnice si sa te delectezi cu cele mai  apreciate preparate din bucataria italiana, iti recomandam Restaurantul Capricciosa din Bucuresti.

Din 2021, acesta se bucura de un aspect cu totul nou si ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de aer liber, fara sa fie afectati de schimbarea brusca a vremii. 

Terasa inchisa cu sisteme up&down manuale si acoperis retractabil

Pergola retractabila de tip Atlas cu sisteme manuale de tip up&down este foarte apreciata datorita design-ului si simplitatii si totodata, este usor de integrat in orice tip de constructie, indiferent de arhitectura si design.

Pentru a aduce Restaurantului Capricciosa aspectul mult dorit, specialistii Tentoexpress au instalat un singur modul de pergola, cu dimensiuni de 10×6 metri.

Daca si localul tau simte nevoia unei imbunatatiri, pergola retractabila Atlas poate reprezenta solutia potrivita. Tu ne prezinti dorintele tale, iar noi venim cu cele mai bune idei astfel incat sa poti obtine rezultatul  perfect! Contacteaza specialistii Tentoexpress si solicita o oferta de pret personalizata.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button