Sandwich Pub

Sandwich Pub

Ce faci atunci cand iti doresti mai multi clienti fericiti?

Aduci imbunatatiri localului. La asta s-au gandit si cei de la Sandwich Pub, un local ce are ca obiectiv principal sa aduca o experienta noua in Sibiu – Pastrama de vita la un alt nivel. Carne de cea mai buna calitate lasata la maturat si afumata la lemnte de cires. Asa ia nastere cel mai bun sandwich gustat vreodata!

Noi ne-am alaturat obiectivului propus de Sandwich Pub si am propus o solutie eficienta pentru imbunatatirea functionalitatii si design-ului: Inchidere din sticla si acoperis retractabil Atlas, personalizat cu iluminare LED.

Acum, toti clientii se pot bucura de confort optim si o atmosfera placuta.

Terasa Sandwich Pub acoperita cu pergola retractabila Atlas

Acoperisul retractabil si inchiderile din sticla asigura o buna functionalitate terasei, indiferent de anotimp. Datorita lamelelor retractabile, terasa poate fi inchisa sau deschisa printr-o simpla apasare de buton, in functie de nevoile clientilor.

Pentru realizarea acestui proiect, specialistii Tentoexpress au instalat un modul cu dimensiuni de 10.5×3.9 metri:

Daca iti doresti sa oferi si tu clientilor tai cadrul perfect pentru savurarea produselor preferate, poti opta pentru inchiderile din sticla cu acoperis retractabil.

Contacteaza specialistii Tentoexpress si beneficiaza de o oferta personalizata de pret.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button