Simigeria Luca

Simigeria Luca

Detalii despre restaurant

Una dintre cele mai indragite patiserii, Simigeria Luca a luat nastere din dorinta de a oferi trecatorilor posibilitatea de a manca ceva consistent, ieftin si delicios. Specialistii nostri au contribuit la sporirea confortului clientilor prin intermediul montarii pergolelor retractabile de tip Atlas.

Astfel, acoperirea terasei a avut ca principal scop crearea unui spatiu care sa ofere protectie si totodata, confort optim fiecarui client care isi doreste sa savureze in liniste produsele preferate. Sistemul de iluminare LED cu dimmer, odata cu lasarea serii, creeaza o atmosfera de poveste in peisajul creat de elementele urbane.

 

Simigeria Luca din Bacau dispune acum de o terasa acoperita cu pergola retractabila Atlas

Ne bucuram ca am contribuit la imbunatatirea estetica si functionala a terasei Simigeria Luca si la confortul clientilor care vor sa se delecteze cu produsele proaspat scoase din cuptor, chiar si in conditii meteo nefavorabile.

In cadrul acestui proiect au fost instalate 4 module independente, cu o deschidere de 7.5×2.5 metri:

Pergolele fabricate si montate de specialistii din cadrul companiei noastre sunt realizate doar din materiale premium, special gandite pentru a face fata cu succes chiar si celor mai nevaforabile conditii meteo.

Garantam durabilitate si oferim solutii optime oricarui proiect. Daca iti doresti si tu un sistem de acoperire eficient, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata de pret.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button