Super Mamma

Super mamma

Detalii despre restaurant

Restaurantul Super Mama din Sibiu are la baza un concept foarte indragit in Romania – mancare ca la mama acasa. Meniul vast si preparatele delicioase transforma acest restaurant in optiunea principala in randul clientilor locali si nu numai.

Din anul 2021, terasa Restaurantului Super Mama beneficiaza de o nou look si extra-protectie. Specialistii din cadrul companiei noastre au montat o pergola de tip Atlas cu acoperis retractabil, automatizata si accesorizata cu iluminare LED.

Acoperisul retractabil este potrivit pentru orice tip de spatiu si ofera teraselor atat protectie eficienta, cat si confort si design inedit. In plus, sistemele de pergole automatizate prin telecomanda si aplicatie mobila fac terasele mult mai functionale, avand in vedere ca pot fi ajustate in functie de nevoi si conditii meteo.

Pergola retractabila Atlas

Suntem mandri ca am reusit sa transformam terasa restaurantului Super Mama intr-un loc mai placut si mai confortabil, prin intermediul montarii pergolelor retractabile Atlas. A fost instalat un modul ce poate fi actionat din telecomanda, cu dimensiuni de 10×6 metri:

Iti doresti si tu un astfel de sistem pentru terasa ta? Contacteaza specialistii Tentoexpress pentru o oferta de pret personalizata.

Pergolele Tentoexpress

Sunt cele mai recente produse inovatoare de sistem de umbrire bioclimatică pentru fațadele clădirilor, deoarece sunt construite respectând umanitatea și mediul înconjurător, în timp ce au o viață lungă. Sistemele SUNrain sunt produse în întregime în fabrica Tentoexpress, pe baza celor mai stricte criterii cerute de standardele ISO 9001 și CE pe care compania noastră le deține.

Sunrain

bioclimatica

Vezi detalii >>

Atlas

Vezi detalii >>

Atlas curved

Vezi detalii >>

Atlas duo

Vezi detalii >>

Atlas support

Vezi detalii >>

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button