Sistem glisant ghilotina

tentoExpress

UP & DOWN

Sistemele de sticlă pentru exterior, mai nou, sunt cele mai răspândite și convenabile soluții, atunci când vine vorba de împărțirea spațiilor exterioare sau pentru delimitarea spațiilor profesionale.Atunci când combinăm sistemele de sticlă cu sisteme de pergole și prelată retractabile, apare și protecția superioară la fenomene meteo, fiind posibilă evitarea în totalitate a instalării structurilor fixe.

Sistemele complete se pot muta cu ușurință, formând o adiție practică și cu stil a spațiilor exterioare.

Sistemele de sticla pentru exteriorsunt împartite în 3 categorii:

01

Sisteme sticlă glisante automat

(motor de curent continuu), cu cadru din aluminiu.

02

Sisteme sticlă glisante manual

03

Sisteme sticlă fixe

Sistemele de sticlă glisante oferă o modalitate flexibilă de utilizare a spațiilor interioare/exterioare la potențial maxim.

Design unic

Calitate superioara

TentoExpress

Tehnologie moderna

Tehnologia de ultimă generație folosită în construcție/instalare oferă posibilitatea utilizării spațiului non-stop, acestea oferind protecție împotriva fenomenelor meteo, combinând estetica cu sofisticatul. Clienții dvs. vor avea în permanență o vedere din exterior, pentru un profit mai mare.

 

Opțiune de iluminare LED

Sistemele noastre de sticlă de ultimă generație vin cu opțiunea de iluminare LED integrată pentru un look ultra-modern, o instalare de cea mai înaltă calitate și obținerea unor spații unice. Toate aceste sisteme funcționează în armonie, astfel nu va fi necesar ca dumneavoastră să contractați mai multe firme de instalare/montare/cablare/etc.

TentoExpress

UP & DOWN EXTERIOR

Sistemul compact de inchidere din sticla up and down exterior este format dintr-o rama din aluminiu si o baza de fier zincat, cu acoperire electrostatica. Folosim sticla triplex de siguranta si etansare din cauciuc, foarte rezistente la coroziune.

Functionarea este manuala, deoarece miscarea de translatie se realizeaza de pe axa pe role, prin apasarea partii mobile a partitiei.

Sistemele noastre permit si implementarea unui mecanism alimentat electric pentru automatizare și o mai mare ușurință în funcționare.

De asemenea, sistemul este disponibil și cu o opțiune de iluminare LED, la o tensiune de funcționare de 24 Vcc (sistem alimentare inclus), asigurand o funcționare sigura si eficienta din punct de vedere al costurilor.

Cu toate acestea, masuratorile de înălțime pot fi ajustate la preferințele dvs., ajungând până la 2,50 m înălțime.

UP & DOWN
Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button