Sistem inchidere sticla glisanta

tentoExpress

Sisteme inchidere terAsa

Serviciul de inchideri terase cu sticla reprezinta o varianta accesibila pentru afacerile din domeniul horeca pozitionate la inaltime, insa nu numai. Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor, permit utilizarea suprafetelor inchise pe intreaga perioada a anului. Inchiderile din sticla ofera protectie sporita impotriva intemperiilor si poluarii fonice. Totodata, in zilele calduroase, sistemul de glisare prmite deschiderea spatiului in totalitate.

Daca esti proprietarul unui restaurant plasat la cel mai inalt nivel al unei cladiri, anumiti factori pot afecta semnificativ experienta clientilor, precum: conditiile meteorologice, temperatura, praful si zgomotele. Din acest motiv, ai nevoie sa gasesti metode inovatoare prin care sa le oferi  acea priveliste de neuitat, dar si linistea si temperatura optima de care au nevoie. Cu ajutorul serviciului de inchideri terase cu sticla glisanta, poti sublinia intr-o maniera transparenta si precisa complexitatea privelistii de exceptie. Sistemele culisante furnizate de TentoExpress asigura o termoziolatie eficienta, astfel incat conditiile meteo sa nu influenteze temperatura din cadrul spatiului delimitat.

design dinamic

anodizare în diferite culori

Inchidere balcon sticla glisanta

Sticla glisanta este o alternativa care se poate adapta la diverse locatii. Ea poate fi utilizata pentru terase, magazine, inchiderea balcoanelor etc. Daca esti proprietarul unui apartament situat in zona centrala a orasului, praful sau zgomotele  probabil ca sunt o constanta in viata ta. Cu toate acestea, exista o varianta prin care poti admira privelistea impresionata de la tine de acasa.

TentoExpress ofera servicii de inchidere balcon cu sticla. Pentru spatiile de dimensiuni reduse, efectuam procesul de vitrare cu sistem glisant. Datorita acestei actiuni, vei obtine un spatiu atat estetic cat si functional.

Ce presupune serviciul de inchideri cu sticla glisanta?

Serviciul de inchideri terase cu sticla glisanta contribuie semnificativ la diminuarea factorilor de mediu care pot influenta conditiile termice din interior.

Vitrarea cu sistem glisant poate fi pusa in practica in locatiile unde spatiul este limitat si necesia glisare orizontala.

calitate ridicata a constructiei

rezistenta ridicata la coroziune

Avantajele sistemelor de sticla versatile

Pe langa aspectul estetic, sticla glisanta reprezinta o metoda moderna pentru o delimitare spatiala eficienta. Datorita caracterului izolator, al capacitatii de adaptare si al sistemului facil de inchidere si deschidere, sticla glisanta reprezinta o alternativa moderna, functionala si eficienta.

tentoExpress

Ce recomanda TentoExpress sa efectueze servicii de inchideri cu sticla glisanta?

Daca iti doresti solutii durabile, la preturi avantajoase, iti stam la dispozitie! De asemenea, iti punem la dispozitie inchideri din sticla cu optiune de iluminare LED.

Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button