Top 3 motive pentru care sa achizitionezi pergole bioclimatice pentru perioada rece

Sezonul iernii este o perioada cu multe provocari pentru industria HoReCa si nu numai. Cu totii stim ca in sezonul rece este absolut necesar sa luam cateva masuri pentru protejarea teraselor. De aceea, iti vom oferi informatii utile despre una din cele mai optime si inovatoare solutii, pergolele bioclimatice.

Afla si tu despre avantajele achizitionarii pergolelor bioclimatice pentru perioada rece.

  1. Tehnologie performanta si flexibilitate

Esti in cautarea unor pergole bioclimatice? Daca te intrebi ce anume caracterizeaza aceste produse, categoric ar fi tehnologia performanta cu care sunt dotate. Daca esti nehotarat cu privire la ce tip de pergole sa achizitionezi, mai ales pentru iarna, atunci nu ezita si opteaza pentru cele bioclimatice. Acest produs se remarca printr-o serie de avantaje, dar mai ales prin versatilitatea pe care o reda terasei tale.

Pergolele bioclimatice pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi. Aportul tehnologic iti permite sa schimbi oricand felul in care sunt pozitionate lamelele. Astfel, poti lumina incaperea asa cum doresti, iar atunci cand razele soarelui sunt prea puternice, poti elimina total lumina. Lamelele sunt formate din mai multe straturi de protectie UV, tocmai de aceea sunt extrem de versatile indiferent de anotimp.

2. Rezistenta ridicata la factorii de coroziune

Materialele din care sunt confectionate pergolele sunt, de regula, din aliaje extrem de rezistente. Acest tip de produse sunt proiectate pentru a se potrivi mai ales pe timpul iernii. De aceea, pergolele bioclimatice sunt realizate dintr-un aluminiu al carui durabilitate este testata si probata.

Unul din cele mai mari obiective pe care cineva le are cu privire la aceste produse este ca ele sa protejeze eficient terasa. In timpul iernii, atunci cand temperaturile sunt scazute, pergolele montate trebuie sa iti protejeze localul de zapada, frig si infiltratii. Ai posibilitatea de a pozitiona lamelele, astfel incat sa nu existe probleme cauzate de cantitatea de zapada. Vei putea sa scapi foarte simplu de cantitatea de zapada depusa pe acoperis, printr-un simplu click de pe telecomanda.

3. Accesorii performante pentru incalzire

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pergolelor bioclimatice sunt felul in care pot fi accesorizate. Intrucat, iarna poti intampina o serie de impedimente, cu ajutorul accesoriilor poti nu doar sa iti protejezi terasa, dar sa mentii si caldura din interior.

Daca te intrebi care sunt dotarile pe care le poti adauga pergolelor, noi iti vom spune ce anume poti alege si de unde sa achizitionezi tot pachetul. Cel mai util accesoriu este panoul de incalzire. Radiatoarele vor incalzi eficient tereasa sau incaperea unde este montat sistemul de pergole. Toate aceste aspecte pot fi modificate simplu prin controlul smartphone. De asemenea, poti atasa si benzi led, care sunt perfecte pentru perioada rece, in care ziua este mai scurta.

Tentoexpress: pergole bioclimatice de top la preturi avantajoase

Recomandarea noastra este Tentoexpress, unul dintre cei mai buni si recunoscuti producatori de pergole. Pe site-ul vei gasi toate detaliile necesare pentru a te convinge de calitatea inalta transpusa in serviciile si produsele firmei.

Pergolele bioclimatice sunt dintre cele mai performante accesorii pentru terase, iar pe timpul iernii ofera o protectie greu de egalat. Cu ajutorul tehnologiei cu care sunt dotate, le vei putea controla lamelele eficient si rapid. In plus, Tentoexpress se poate ocupa si de personalizarea pergolelor, exact cum iti doresti.

Alege Tentoexpress pentru calitate si preturi avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CERE OFERTA ACUM

Suntem aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor tale!
Contacteaza-ne prin WhatsApp
Call Now Button